פריטטה עם סלמי הרץ

חותכים נקניק סלמי הרץ לקוביות ומוסיפים לבלילה. מתבלים במלח ופלפל שחור. מטגנים במחבת משני הצדדים עד שהפריטטה מוכנה. צילום תפיקו הפקות
"מעדני יחיעם", יצרנית הנקניקים והפסטרמות מקיבוץ יחיעם, מציעה מתכון משפחתי וטעים שקל להכין. הפריטטה עשירה ומשביעה, נקניק הסלמי משביח את טעמה, והיא יכולה לשמש כארוחת צהרים או ערב קלילה לצד סלט רענן

מצרכים ל-2-3 מנות

1/2 חבילת נקניק סלמי הרץ כמו של מעדני יחיעם

3 ביצים גדולות

2 תפוחי אדמה בינוניים

1/2 חבילת בצל ירוק קצוץ

קורט מלח

1/4 כפית פלפל שחור

1/4 כוס שמן לטיגון

צילום תפיקו הפקות

אופן ההכנה

מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות קטנות וסופגים מעט בנייר מגבת.

מחממים את השמן לטיגון במחבת ומטגנים את קוביות תפוחי האדמה.

מוציאים לנייר סופג לאחר הטיגון ומקררים מעט.

בקערה מערבבים את קוביות תפוחי האדמה המטוגנות עם הבצל הירוק הקצוץ והביצים.

חותכים נקניק סלמי הרץ לקוביות ומוסיפים לבלילה.

מתבלים במלח ופלפל שחור.

מטגנים במחבת משני הצדדים עד שהפריטטה מוכנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר