רכיבים
עלי כרוב קייל
1 כף שמן זית
קורט מלח גס
קורט פלפל שחור
שומשום
אופן ההכנה
חתכו את עלי הקייל לחתיכות גדולות, שטפו היטב וייבשו.
תבלו את העלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור.
עסו עם הידיים כך שהתיבול ייגע בכל חלקי העלים.
הניחו את העלים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
(בשכבה אחת).
פזרו שומשום.
הכניסו את הצ'יפס לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות טורבו.
אם אין בתנור מצב טורבו חשוב לפתוח את התנור מדי פעם כדי לשחרר אדים.
הוציאו לאחר 15 דקות או כשהצ'יפס משחים וקריספי.
מתכונים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה