חומרים
1 ק"ג אגסים קלופים וחתוכים לקוביות
800 גר' סוכר
חצי כוס מים
מיץ מלימון שלם
וודקה
מקל וניל
ההכנה
לבשל סוכר ומים ולהמיס תוך בחישה, להוסיף אגסים ותבלינים (וניל וקינמון), לבשל כ-40 דקות על אש נמוכה או עד שמסמיך מעט.
לקרר ולהכניס לצנצנות
חומרים
1 ק"ג אגסים קלופים וחתוכים לקוביות
800 גר' סוכר
חצי כוס מים
מיץ מלימון שלם
וודקה
מקל וניל
ההכנה
לבשל סוכר ומים ולהמיס תוך בחישה, להוסיף אגסים ותבלינים (וניל וקינמון), לבשל כ-40 דקות על אש נמוכה או עד שמסמיך מעט.
לקרר ולהכניס לצנצנות