רכיבים
300 גרם שעועית ירוקה רחבה חתוכה
200 גרם גבינת ריקוטה
2 כפות שמן זית כתית
קורט מלח
1 כפית גרידת לימון
פלפל שחור טחון
פלחי לימון
אופן ההכנה
חותכים את השעועית הירוקה לרצועות.
מניחים את הרצועות במחבת פסים על אש בינונית עד גבוהה.
מקפיצים כ-5 דקות עד שיהפכו לפריכות.
בקערה מניחים את הריקוטה, השמן, המלח וגרידת הלימון.
מקציפים עם מערבל.
להגשה
מורחים את הרוטב על צלחת גדולה.
מניחים עליו את השעועית הירוקה עם מעט שמן ופלפל.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה