שקשוקה עשירה בחלבון

נותנים לביצים להתבשל לפי מידת העשייה הרצויה או עד שהחלמונים יתייצבו. מפזרים מעל פטרוזיליה ומגישים מיד. צילום ריו מרה
לספורטאים, מתאמנים, עוסקים בספורט ומי שמקיים שגרת אורח חיים בריא ותזונה נכונה מציע מותג הטונה האיטלקי ריו מרה מתכון עשיר בחלבונים להכנת שקשוקה המשלבת נתחי טונה בהירה בשמן זית שמכילים 24 גרם חלבון ב-100 גרם

רכיבים עבור 4 סועדים

2 אריזות טונה בשמן זית 80 גרם כל אחת כמו של ריו מרה

½ חבילת עגבניות שרי

4 שיני שום

1 פלפל צהוב

4 ביצים

פטרוזיליה

4 כפות שמן זית

מלח ופלפל

1 כף אריסה או פפריקה חריפה (לפי הטעם)

1 כף פפריקה אדומה

צילום ריו מרה

אופן ההכנה

קוצצים את השום וחוצים את עגבניות השרי לשניים.

חותכים את הפלפל לקוביות קטנות וקוצצים את הפטרוזיליה.

מחממים שמן במחבת בקוטר 24 ס"מ לפחות.

מוסיפים את השום, האריסה והפפריקה ומערבבים.

מוסיפים את הפלפלים ולאחר כ-2 דקות את עגבניות השרי.

מתבלים במלח ופלפל.

מוסיפים את הטונה ומפוררים אותה תוך כדי ערבוב.

סוגרים עם מכסה עד קבלת רוטב סמיך ומערבבים מדי פעם.

מוסיפים את הביצים במרווחים שווים במחבת.

נותנים לביצים להתבשל לפי מידת העשייה הרצויה או עד שהחלמונים יתייצבו.

מפזרים מעל פטרוזיליה ומגישים מיד.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר