תבשיל דלעת עם כבדי עוף

מתכון מבית אמה של דינה דגן – יזמית ומסעדנית בעלת כפר הנופש ביאנקיני בצפון ים המלח כ-20 דקות מירושלים עם נוף מרהיב ואווירה מרוקאית אסלית

מצרכים

1 קילו דלעת

1 דלורית

½ קילו כבדי עוף

2 בצלים גדולים

1 חופן צימוקים

½ כפית קינמון

½ כפית כורכום

½ כפית פלפל גרוס

קורט מלח

¼ כוס שמן

2 כוסות מים

אופן ההכנה

חותכים את הדלורית והדלעת לקוביות.
קוצצים את הבצלים (חצי מהכמות שומרים בצד).

בסיר מטגנים את הבצל עם השמן.

מוסיפים את הדלורית.
לאחר טיגון קצר מוסיפים את חופן צימוקים ומתבלים.

מוסיפים את 2 כוסות המים.

מביאים לרתיחה ראשונה.

מנמיכים את האש ועוברים לבישול איטי.
במקביל במחבת נפרדת מטגנים את מה השארנו בצד מהבצל עד שישחים.
מוסיפים לו את כבדי העוף.

כשהכבד מטוגן טוב מחברים עם תבשיל הדלעת שבסיר.

מגישים הכול ביחד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר