תפוח אדמה ממולא אבוקדו

אופים בתנור עד שתפוח האדמה מזהיב ומצננים מעט. פורסים חצי אבוקדו לפרוסות דקות ומשחילים בין פרוסות תפוח האדמה. צילום הדס ניצן
חברת "חקלאי גרנות" – מגדלת אבוקדו ומשווקת פירות וירקות לרשתות מזון, מציעה מתכון מקורי בשילוב הפרי הירוק. המתכון פשוט וקל הכנה וטבעוני. ניתן להכין עם כל סוגי תפוחי האדמה והאבוקדו

מצרכים ל-1-2 מנות

1 תפוח אדמה בגודל גדול

1/2 אבוקדו מוכן לאכילה כמו של חקלאי גרנות

1 כף שמן זית

קורט מלח גס

לקישוט: גבעול רוזמרין דק

אופן ההכנה

פורסים את תפוח אדמה דק דק אך לא עד הקצה כך שהפרוסות לא נפרדות זו מזו.

מזלפים שמן זית מעל ומפזרים מלח גס.

אופים בתנור עד שתפוח האדמה מזהיב ומצננים מעט.

פורסים חצי אבוקדו לפרוסות דקות ומשחילים בין פרוסות תפוח האדמה.

ניתן לקשט בגבעול רוזמרין דק מעל ולהגיש חם לצד סלט ירקות טרי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר