פסטיבל טעמים בעמקים יתקיים בינואר 2019 זו השנה ה- 15 ברציפות, ויזמין את אורחיו ליהנות מחוויה שמשלבת טבע ירוק ופורח, מכירת תוצרת חקלאית טרייה, ארוחות במסעדות כפריות, תערוכות אומנים ושפע אירועים. אירוע הפתיחה יתקיים ביום שני 14 בינואר במוזיאון העמק בקיבוץ יפעת, כאשר בין המיצגים מראשית ההתיישבות יפוזרו דוכני הסעדה של המסעדות המשתתפות בפסטיבל, לצד טעימות מיקבים מקומיים והרכבים מוזיקליים שמתחלפים על הבמה.
במהלך הפסטיבל יתקיימו אירועים קולינריים ותרבותיים במסעדות, שווקים חקלאיים, אירוע ערבי יהודי שמח מסביב למעין הסוסים בנחל ציפורי שליד הישוב כעביה, תחרות בישול בקניון G יקנעם, טיולים מודרכים ופעילות לאורך נחל ציפורי ונחל בית לחם, אירועים נוספים ברחבי העמקים, ואירוע נעילה ברמת ישי.
המסעדות המשתתפות: אוקטגון, בלה, גוסטינו, גרוב קפה, חוות התבלינים בגלבוע, טנדוקה (כשר), לימוזין, ללה, מרינדו, השף תומר בר מאיר, תשרין. מחירי הארוחות בפסטיבל 79-119 ₪, כולל כוס יין או קינוח. מועדי הארוחות במסעדות: א'-ה', שישי עד 16:00, שבת מ- 18:00, בלה ( א'-ה'), חוות התבלינים בגלבוע (ב'-ה' ובמוצ"ש החל מ- 19:00), לימוזין (ב'-ה'), מרינדו (א'-ד').