26-29.3.17: שבוע ליקוט במסעדת דלידה

השף דן זוארץ יוצר עם עשבי בר – עולש, גדילן, סרפדים, פרחי שום, חוביזות, חרדל בר, מרוות ירושלים, וזה עוד לא הכל

פיצה חוביזה, טונה מעושנת, חלומי, עגבניות לחות ועלי חרדל
פיצה חוביזה, טונה מעושנת, חלומי, עגבניות לחות ועלי חרדל . צילום אנטולי מיכאלו

המסע אל תפריט הליקוט של מסעדת דלידה התחיל לפני כשנה, כאשר השף דן זוארץ יצא ללקט בסופ"ש עם חברים בהרי ירושלים, ונדבק בחיידק, מאז הוא התחיל להתעניין ולהכיר מלקטים, אזורי שונים בארץ, ואת היבולים והתוצרת של העונות השונות.

זוארץ החליט לאסוף מספר מלקטים מאזור מטע, הרי ירושלים ורמת הגולן, ובעזרתם ליצור שבוע של תפריט עונתי שכולו ליקוט, אותו יגיש במסעדת דלידה מ-25.3 עד 29.3.17.

בין המנות בתפריט: סלט בר – סלט חסות מהיער, בייבי שקדים ירוקים ופירות יבשים – 42 ₪; סשימי דג, קרם עולש בר, גבעול גדילן, שמן סרפדים, אספרגוס בר, פרחי שום – 54 ₪; פיצה חוביזה, טונה מעושנת, חלומי, עגבניות לחות ועלי חרדל – 48 ₪; ראגו קלמארי, קרם תירס, פסטו חרדל, שורש גדילן, בריוש מקורמל – 44 ₪; מרוות ירושלים ממולאת בייקון וחיטה, צ׳אטני אפרסמונים ויוגורט – 52 ₪.

את תפריט הליקוט ישלים תפריט ספיישלים של יינות מקומיים כמו שורק בלנד GSM 2014, ושורק שנין בלאן.

 

דלידה, זבולון 7, תל-אביב. 03-5369627






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה