5-7.2.18: שף פרדריק סימונין ממסעדת Frédéric Simonin בפריז יתארח במסעדת רופטופ של מלון ממילא בירושלים

השף פרדריק סימונין ממסעדת Frédéric Simonin בפריז המעוטרת בשני כוכבי מישלן.Copyright Frederic Simonin
השף זוכה 2 כוכבי מישלן יגיע במסגרת שבוע הקולינריה הצרפתית ה-6 בישראל – SO FRENCH SO FOOD
שף קובי בכר. צילום אפיק גבאי
שף קובי בכר. צילום אפיק גבאי

השף קובי בכר יארח במסעדת רופטופ של מלון ממילא הירושלמי את השף פרדריק סימונין (Frédéric Simonin) ממסעדת Frédéric Simonin בפריז, המעוטרת בשני כוכבי מישלן. זאת במסגרת שבוע הקולינריה הצרפתית ה-6  בישראל – SO FRENCH SO FOOD.

הארוחות המשותפות של שני השפים יתקיימו בתאריכים 5-6-7 בפברואר במסעדה הירושלמית, שמגישה מטבח שף עונתי פרי יצירתו של השף קובי בכר, שמוביל את הקולינריה במלון ממילא מזה כחמש שנים. לסועדים שומרי הכשרות זו תהיה ארוחה ייחודית, כשיוכלו ליהנות מארוחה כשרה של שני כוכבי מישלן, בתוספת מנות של השף קובי בכר ונוף חומות העיר העתיקה וירושלים שנשקף מהמסעדה.

ברבוניות אטלנטיות עם פיסלדייר, צ'יפס שם ותבלינים.  Copyright Frederic Simonin
ברבוניות אטלנטיות עם פיסלדייר, צ'יפס שם ותבלינים. Copyright Frederic Simonin

בתפריט: כיסונים מארבעה עולמות – שף קובי בכר; סלמון נורווגי בקרמל סויה, אצות נורי וצנון שחור – שף פרדריק סימונין; טרטר שייטל, אורז פריך, שאלוט ובישום קפיר ליים – שף קובי בכר; כרישה וביצת שליו בכמהין שחורות של חורף – שף פרדריק סימונין; ברבוניות אטלנטיות, פיסלדייר, צ'יפס שום ותבלינים – שף פרדריק סימונין; פריים ריב בלווי ירקות צבעוניים ברוטב יין לבן וציר עגל – שף קובי בכר; פאי לימון מפתיע – שף קובי בכר; תותים מרנג בבישום של ווניל מטהיטי – שף פרדריק סימונין.

המחיר לסועד 450 ₪, כולל מים מינרלים או מוגזים ושתייה חמה. לא כולל משקאות נוספים ושירות. להזמנות: מסעדת רופטופ, מלון ממילא, ירושלים.  02-5482230

במקביל לארוחות במסעדת רופטופ יחגגו גם ב"מירור בר" של מלון ממילא את שבוע הקולינריה הצרפתי, ויגישו בתאריכים 5-6-7 בפברואר תפריט קוקטיילים על בסיס אלכוהול צרפתי משובח בכלל, וודקה גרייגוס בפרט. מירור בר, מלון ממילא, ירושלים.  02-5482230, מ- 21:00 עד אחרון הלקוחות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר