בעקבות הצלחת האירוע הקולינרי הבינלאומי Taste of Michelin שהתקיים בשנה שעברה במלון אינטרקונטיננטל דיויד תל אביב, יקיים המלון גם השנה מסע גסטרונומי, שהפעם יוקדש למרכיבים עונתיים ולטעמים מהחוף המערבי של ארה"ב.
במסגרת האירועים שייערכו בין התאריכים 8.1.18 עד 14.1.18, יתארח לראשונה בישראל שף דניאל קורי ממסעדת לוצ'ה בעלת כוכב מישלן בסן פרנסיסקו. קורי יתארח במשך שבוע ימים, ויציג תפריט טעימות שישלב את מנות הדגל של המסעדה שלו ואת פרשנותו האישית לסצנה הקולינרית המקומית.
במסגרת אירוח שף דניאל קורי תציע מסעדת אוברג'ין במלון מנות מהמטבח הקליפורני העכשווי עם נגיעות ים תיכוניות, שכמובטח צפויות להתחבר יחד לחוויה קולינרית חד פעמית. לשם כך, שף המלון אלפרד יבניסק נמצא כבר מספר חודשים בקשר הדוק עם השף דניאל קורי, ומתכונן לאירוחו.
דיויד כהן, מנכ"ל מלון אינטרקונטיננטל דיויד: "לאור הצלחת האירוע הקולינרי שערכנו בשנה שעברה, ובו אירחנו שלושה שפים בעלי כוכבי מישלן מברלין, מרסיי ואמסטרדם, החלטנו גם השנה להציע חוויה קולינרית כזו. אני גאה בשיתוף פעולה קולינרי בין מלונות אינטרקונטינננטל בעולם, ושמח לארח במסעדת אוברג'ין השנה את שף דניאל קורי ממסעדת לוצ'ה בעלת כוכב מישלן ממלון אינטרקונטיננטל סן פרנסיסקו".
מכירת ארוחת הטעימות מתבצעת מראש ובאתר המסעדה במחיר קבוע של 350 ₪ לאדם. הארוחות יתקיימו בין התאריכים 8-14.1.18 בשעה 19:30.