PAN BAGNAT

מצרכים4 לחמניות עגולות לבנות2 עגבניות חתוכות לפרוסות בינוניות בעובי 3 מ"מ1 בצל לבן קטן פרוס דק1 בצל סגול פרוס דק4 כפות שמן זית4 כפיות חומץ בן יין אדום4 רצועות אנשובי4 עלי חסה ערביתאופן ההכנהלחצות את הלחמניות לרוחב. לרוקן מעט מהתוכן הרך ולהזליף כף שמן בשני צידי הלחמניה.להניח עלה חסה ומעליו להניח פרוסות עגבניה ופרוסות בצלים. לחתוך את רצועת האנשובי לחתיכות קטנות ולפזר בכמה מקומות מעל הירקות. להזליף כפית חומץ בן יין בכמה מקומות על הירקות והאנשובי. לכסות בחלק העליון. להניח במקרר לכחצי שעה מכוסה בניילון נצמד.להוציא לכמה דקות ולהגיש בטמפרטורת החדר.

מצרכים
4 לחמניות עגולות לבנות
2 עגבניות חתוכות לפרוסות בינוניות בעובי 3 מ"מ
1 בצל לבן קטן פרוס דק
1 בצל סגול פרוס דק
4 כפות שמן זית
4 כפיות חומץ בן יין אדום
4 רצועות אנשובי
4 עלי חסה ערבית

אופן ההכנה
לחצות את הלחמניות לרוחב.

לרוקן מעט מהתוכן הרך ולהזליף כף שמן בשני צידי הלחמניה.

להניח עלה חסה ומעליו להניח פרוסות עגבניה ופרוסות בצלים.

לחתוך את רצועת האנשובי לחתיכות קטנות ולפזר בכמה מקומות מעל הירקות. להזליף כפית חומץ בן יין בכמה מקומות על הירקות והאנשובי. לכסות בחלק העליון.

להניח במקרר לכחצי שעה מכוסה בניילון נצמד.

להוציא לכמה דקות ולהגיש בטמפרטורת החדר.








כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר