PAN BAGNAT

 

מצרכים
4 לחמניות עגולות לבנות
2 עגבניות חתוכות לפרוסות בינוניות בעובי 3 מ"מ
1 בצל לבן קטן פרוס דק
1 בצל סגול פרוס דק
4 כפות שמן זית
4 כפיות חומץ בן יין אדום
4 רצועות אנשובי
4 עלי חסה ערבית

אופן ההכנה
לחצות את הלחמניות לרוחב.

לרוקן מעט מהתוכן הרך ולהזליף כף שמן בשני צידי הלחמניה.

להניח עלה חסה ומעליו להניח פרוסות עגבניה ופרוסות בצלים.

לחתוך את רצועת האנשובי לחתיכות קטנות ולפזר בכמה מקומות מעל הירקות. להזליף כפית חומץ בן יין בכמה מקומות על הירקות והאנשובי. לכסות בחלק העליון.

להניח במקרר לכחצי שעה מכוסה בניילון נצמד.

להוציא לכמה דקות ולהגיש בטמפרטורת החדר.













היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה