מסעדת קלואליס מציעה ארוחת טעימות צרפתית במחיר של 199 ש"ח לאדם. זאת במסגרת תפריט המסעדה עד סוף חודש ספטמבר 2014. תפריט הארוחה מבוסס על מתכונים של השפים הגדולים של צרפת, ביניהם ז'ואל רובושון, מארק הברלין ואלן דוכס. בנוסף מציעה המסעדה מגוון קוקטיילים חדשים, כולל פינק פאזי, Green-Tini, בלבדר מלון, בלאדי בלבדר, ויוזו Q.

 

תפריט הארוחה:
מנת פתיחה – של טוסט באגט צרפתי עם סלמון מעושן ביתי, גבינת שמנת וביצי סלמון.
מנות ראשונות לבחירה – קוקי סאן ז'אק וכבד אווז צרובים על הפלנצ'ה עם ציר פטריות יער ושמן טרגון; או טרטר טונה אדומה עם סלסה של אבוקדו וצ'ילי, ויניגרט מלפפון ירוק וסורבה אבוקדו, מוגש עם שוט של קוקטייל וודקהBelvedere; או סלט ירוק עם בריוש סנט מור, תאנים ודבש כמהין.
מנת ביניים – ריזוטו אספרגוס ירוק וערמונים.
סורבה היום עם שמפנייה
מנות עיקריות לבחירה – צלעות טלה בצלייה איטית עם ציר טלה בטימין, מוגש עם פירה תפוחי אדמה קלאסי; או פילה בר-ים על ניוקי ריקוטה ב"בויאבז פרובנסאלי" עם בייבי שומר מזוגג; או שרימפס ברוטב גבינה כחולה ותפוח עץ.
מנה אחרונה (אחת לזוג לבחירה) – סורבה של יוגורט כבשים, מוגש עם קולי של פטל שחור; או קרם ברולה; או דקוואז פרלינה.

מחיר הארוחה 199 ₪ לסועד, לא כולל משקאות ולא כולל שירות.

 

 

קלואליס
דרך אבא הילל 16, רמת גן
טל. 03-5759060

א' – ו' 12:00-23:30, שבת 12:00-16:00