מצרכים ל-8 גליליות
5 חלבונים
1/2 כוס סוכר
2 מכלים שמנת מתוקה 38%
1 כוס ממרח שומשום וקוקוס כמו של אחוה
1 חבילת גליליות למילוי
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
לקישוט
שערות חלוה, שוקולד מומס, שברי מרנג
אופן ההכנה
מקציפים חלבונים וסוכר עד קבלת קצף יציב.
בקערה נפרדת מקציפים את השמנת.
מוסיפים בהדרגה ממרח שומשום וקוקוס.
מאחדים תערובות לקערה אחת בתנועות קיפול.
מערבבים פנימה את שברי השוקולד.
מעבירים לשק זילוף וממלאים את הגליליות.
שמים במקפיא למשך שעה לפחות.
להגשה
לפני הגשה מפזרים מעל שערות חלבה, שוקולד מומס ושברי מרנג.