מצרכים לטורט שוקולד:
6 ביצים
2 כפות ברנדי
2 כפות שמן
3/4 כוס קמח
1/4 כוס קקאו
אופן ההכנה:
להפריד ביצים ולהקציף חלבונים עם כוס סוכר.
לערבב חלמונים עם שמן וברנדי ולהוסיף לקצף בתנועות עטיפה להוסיף גם את הקמח והקקאו.
לאפות ב-2 תבניות מס' 26
חומרים לקרם:
750 מ"ל שמנת
450 גר' שוקולד לבן
4 מנות אספרסו מצומצם
הכנת הקרם:
להביא שמנת לסף רתיחה.
להוסיף שוקולד ואספרסו,
לערבב היטב עד שהשוקולד נמס.
לקרר 24 שעות לפחות.
הרכבת העוגה:
להניח בסיס ראשון, להרטיב היטב.
להקציף את הקרם לקצף קשה.
למרוח מחצית.
להניח בסיס נוסף, להרטיב היטב, ולמרוח את המחצית השניה.
חומרים לפרלין:
1 כוס סוכר
100 גר' פקאן
אופן ההכנה:
לקלות מעט את הפקאנים (ממש מעט).
להמיס סוכר בסיר לקרמל אחיד ונוזלי.
להוסיף פקאנים קלויים.
לשפוך על נייר אפייה.
לחכות שיתקרר ויתקשה, ולטחון במעבד מזון.
לפזר את הפרלין מעל העוגה.