מצרכים ל-4-6 מנות
2 חבילות רביולי במילוי גבינות כמו של פסטה ריקו
1 חבילת עלי תרד טריים
3 כוסות רוטב עגבניות מוכן (או 3 עגבניות מרוסקות מעורבבות עם 3 שיני שום כתושות, כפית סילאן, מלח ופלפל שחור)
1 גביע רוטב שמנת וגראנה פדנו כמו של פסטה ריקו
1 כוס גבינת מוצרלה מגורדת
2 עגבניות פרוסות
2-3 עלי תימין
אופן ההכנה
בתבנית יוצקים רבע מכמות רוטב העגבניות.
מניחים מעליו חבילה אחת של רביולי טרי בשכבה אחת (לא מבושלים).
מניחים מעל חצי מכמות עלי התרד (אין צורך לחלוט קודם).
יוצקים מעל חצי מגביע רוטב השמנת.
מסדרים שכבה נוספת: חבילה של רביולי טרי, רבע מרוטב העגבניות, חצי שני מכמות עלי התרד, וחצי גביע רוטב שמנת.
מפזרים מעל הכול גבינת מוצרלה מגורדת וחצי מרוטב העגבניות.
מקשטים בפרוסות של עגבניות חתוכה דק ועלי תימין.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-40 דקות ללא כיסוי.
חותכים לפרוסות לזניה ומגישים חם.