מצרכים ל-4 עוגות בריוש
200 חמאה רכה
3/4 כוס שמן קוקוס
1 וחצי כוסות סוכר דמררה
2 כפיות דבש
6 ביצים מידה L
1 וחצי כוסות קמח לבן
3/4 כוס קמח כוסמין
2 כפיות קמח שקדים
1 שקית אבקת אפייה
200 גרם גבינת ריקוטה 9%
100 גרם (1/2 גביע) יוגורט 3%
50 גרם פטל אדום קפוא
לרוטב פירות אדומים
3 כפות מיץ רימונים כמו של פרימור
2 כפות דבש
150 גרם פירות אדומים קפואים
אופן ההכנה
במיקסר עם בוחש גיטרה מערבלים חמאה, שמן קוקוס וסוכר דמררה במהירות בינונית-גבוהה במשך כ- 5 דקות עד קבלת תערובת אחידה ובהירה.
מוסיפים את הביצים בהדרגה.
מנפים את הקמחים, אבקת האפייה ואבקת השקדים. מנמיכים את המהירות ומוסיפים לסירוגין את הריקוטה והיוגורט ולבסוף את הקמחים המנופים עד לקבלת תערובת הומוגנית.
מחממים תנור ל- 170 מעלות.
מוזגים את התערובת ל- 4 תבניות בריוש עד לחצי הגובה. מפזרים מעט פטל אדום מעל כל עוגה.
מוזגים את יתרת התערובת עד שיא גובה התבנית.
אופים במשך כ- 40-50 דקות עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
הופכים את העוגות על גבי רשת ומצננים.
מכינים את רוטב הפירות האדומים
בקלחת מחממים 3 כפות מיץ רימונים יחד עם הדבש והפירות האדומים הקפואים עד קבלת תערובת סמיכה.
מעטרים את העוגות ברוטב ומגישים.