מרכיבים:
2 כוסות קמח חיטה מלא אורגני של "תבואות"
2 כוסות שיבולת שועל
1 כוס סוכר דמררה אורגני
2 כפיות אבקת אפיה
1/4 כוס יין אדום
1/2 כוס שמן קוקוס אורגני בכבישה קרה של "תבואות"
1 כוס רסק תפוחי עץ (אפשר מוכן מצנצנת)
1/2 כוס שברי אגוזים או שקדים
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים בקערה גדולה.
מוסיפים בסוף את אבקת האפייה (אם התערובת מתפוררת ולא מספיק דביקה, אפשר להוסיף מעט מים).
יוצרים עוגיות ומניחים אותן על תבנית אפייה במרחק זו מזו (כי הן מתרחבות באפיה).
אופים בתנור חם – 180 מעלות כ- 15 דקות.