רוטב חריימה:
4 פלפל גמבה
1 פלפל חריף ירוק
1 חבילת כוסברה
6 שיני שום
כף גדושה של פפריקה אדומה.
1/2 כף כורכום
1/2 כף קארי
1/2 כף פלפל לבן
מלח לפי טעם
מבשלים את כל המרכיבים יחד על כוס שמן קנולה (או שמן סויה). לבשל כשעה עד לריכוך הפלפלים. טוחנים את הרוטב על לקבלת מרקם אחיד.
אופן הכנת הקלאמרי:
מחממים היטב מחבת. למחבת הרותח מוסיפים מעט שמן זית. מקפיצים את הקלאמרי עד לבישול מלא (עד שהשקיפות שלנו הופכת ללבנה).
מוסיפים את רוטב החריימה, מערבבים ומבשלים מעט. מגישים.