מצרכים ל- 4 מנות:
1 ק"ג בשר רזה (שייטל, סינטה או כף) נקי וחתוך לקוביות בגודל 4×4 ס"מ
8 בצלים קטנים חצויים
16 משמשים מיובשים
מלח
למשרה:
1 בצל מגורר דק
4 שיני שום כתושות
¼ כוס חומץ טבעי
מעט פלפלים חריפים יבשים כתושים
1 כפית זרעי כוסברה שבורים
1 כפית זרעי שומר
1 כפית סוכר
אופן הכנה:
מערבבים את כל חומרי המשרה בקערת זכוכית.
מוסיפים למשרה את קוביות הבשר ומשרים במקרר במשך 6 שעות לפחות (אפשר עד יומיים). הופכים מדי פעם.
מוציאים את הבשר מהמשרה, מייבשים מעט ומשפדים על שיפודים גדולים ושטוחים עם בצלים ומשמשים לסירוגין.
צולים על גריל פחמים במשך 5-7 דקות, ממליחים ומגישים עם לימון, פטרוזיליה ולחם טרי.