לכמה מנות/סועדים: 2
חומרים
350 גרם שרימפס מקולף ונקי
100 גרם חמאה (רצוי צהובה)
מיץ לימון מלימון 1
2 כפיות פטרוזיליה קצוצה
2 עגבניות – לסחוט ביד ולהוציא את התוך לשימוש
4 שיני שום כתושות
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
לצלות את השרימפסים קלות במחבת כבדה או על גריל חשמלי / פלטה.
במחבת להמיס 100 גרם חמאה, 4 שיני שום ולערבב.
להוסיף את מיץ העגבניות שסחטנו, מיץ לימון, פטרוזיליה ומלח לפי הטעם.
לבשל על אש נמוכה כ-2 דקות עד שהתערובת נעשית אחידה וקרמית.
יש להזהר לא ל"שבור" את החמאה.
להוסיף את השרימפסים ולבשל כדקה נוספת.
"מעריב גורמה קיץ 2006"