fbpx

אנטריקוט בסילאן ויין

מרכיביםפרוסות אנטריקוט משובחכוס יין אדום איכותי3-4 כפות סילאן (דבש תמרים)פלפל שחור גרוסמלחאופן הכנהבמחבת פסים צולים את האנטריקוט עד לדרגה הרצויה.בסיר קטן צמצמים את היין והסילאן עד שדרגת הסמיכות דלילה במעט מהסילאן המקורי.מגישים את הסטייק כאשר מזליפים עליו מהרוטב.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים
פרוסות אנטריקוט משובח
כוס יין אדום איכותי
3-4 כפות סילאן (דבש תמרים)
פלפל שחור גרוס
מלח

אופן הכנה
במחבת פסים צולים את האנטריקוט עד לדרגה הרצויה.

בסיר קטן צמצמים את היין והסילאן עד שדרגת הסמיכות דלילה במעט מהסילאן המקורי.

מגישים את הסטייק כאשר מזליפים עליו מהרוטב.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר