בולונז – רוטב בשר איטלקי לפסטה

חומרים:600 גרם בשר בקר טחון100 גרם בצל קצוץ100 גרם גזר קצוץ100 גרם סלרי קצוץ1 כוס יין אדום1 כוס רסק עגבניותאורגנו – לפי הטעםמלח, פלפל שחור – לפי הטעם2 עלי דפנה1 כוס קוביות עגבניות משומרותשום פרוס ושמן זית – לפי הטעםאופן ההכנה:מחממים שמן זית ומטגנים את ירקות השורש.מוסיפים את הבשר בשלבים ומערבבים עד שמתפורר.מוסיפים קוביות עגבניות ורסק עגבניות ומערבבים.מוסיפים יין אדום ותבלינים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כשעה.אם חסרים נוזלים אפשר להוסיף מים או יין.שף שבי בכר הוא מנהל המערך הקולינרי בבית הספר למלונאות ומקצועות האירוח "תדמור"

חומרים:
600 גרם בשר בקר טחון
100 גרם בצל קצוץ
100 גרם גזר קצוץ
100 גרם סלרי קצוץ
1 כוס יין אדום
1 כוס רסק עגבניות
אורגנו – לפי הטעם
מלח, פלפל שחור – לפי הטעם
2 עלי דפנה
1 כוס קוביות עגבניות משומרות
שום פרוס ושמן זית – לפי הטעם

אופן ההכנה:
מחממים שמן זית ומטגנים את ירקות השורש.
מוסיפים את הבשר בשלבים ומערבבים עד שמתפורר.
מוסיפים קוביות עגבניות ורסק עגבניות ומערבבים.
מוסיפים יין אדום ותבלינים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כשעה.
אם חסרים נוזלים אפשר להוסיף מים או יין.

שף שבי בכר הוא מנהל המערך הקולינרי בבית הספר למלונאות ומקצועות האירוח "תדמור"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר