חומרים:
600 גרם בשר בקר טחון
100 גרם בצל קצוץ
100 גרם גזר קצוץ
100 גרם סלרי קצוץ
1 כוס יין אדום
1 כוס רסק עגבניות
אורגנו – לפי הטעם
מלח, פלפל שחור – לפי הטעם
2 עלי דפנה
1 כוס קוביות עגבניות משומרות
שום פרוס ושמן זית – לפי הטעם
אופן ההכנה:
מחממים שמן זית ומטגנים את ירקות השורש.
מוסיפים את הבשר בשלבים ומערבבים עד שמתפורר.
מוסיפים קוביות עגבניות ורסק עגבניות ומערבבים.
מוסיפים יין אדום ותבלינים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כשעה.
אם חסרים נוזלים אפשר להוסיף מים או יין.
שף שבי בכר הוא מנהל המערך הקולינרי בבית הספר למלונאות ומקצועות האירוח "תדמור"