חומרים:
10 ביצים קשות בקליפתן
1 בצל קטן
20 ענפי שמיר
20 עלי בצל ירוקים
20 ענפי פטרוזיליה
1 ביצה
1-2 כפות מיונז
פירורי לחם
מלח, פלפל
שמן-זית לטיגון
אופן ההכנה:
קוצצים את עשבי התיבול.
מטגנים את הבצל בשמן.
חותכים כל ביצה לאורכה עם הקליפה (לא לשבור…).
מוציאים את תוכן הביצה וקוצצים אותו.
מוסיפים בצל מטוגן, עשבי-תיבול, מיונז ותבלינים.
מכניסים את התערובת חזרה לתוך קליפת הביצה.
מפזרים מעל פירורי-לחם.
מטגנים לסגירה במחבת.
אוכלים חם, בעזרת כפית קטנה.
השפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה. מנחות סדנת היכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור