ביצים ממולאות

חומרים:10 ביצים קשות בקליפתן1 בצל קטן20 ענפי שמיר20 עלי בצל ירוקים20 ענפי פטרוזיליה1 ביצה1-2 כפות מיונזפירורי לחםמלח, פלפלשמן-זית לטיגוןאופן ההכנה:קוצצים את עשבי התיבול.מטגנים את הבצל בשמן.חותכים כל ביצה לאורכה עם הקליפה (לא לשבור…).מוציאים את תוכן הביצה וקוצצים אותו.מוסיפים בצל מטוגן, עשבי-תיבול, מיונז ותבלינים.מכניסים את התערובת חזרה לתוך קליפת הביצה.מפזרים מעל פירורי-לחם.מטגנים לסגירה במחבת.אוכלים חם, בעזרת כפית קטנה. השפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה. מנחות סדנת היכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור

חומרים:
10 ביצים קשות בקליפתן
1 בצל קטן
20 ענפי שמיר
20 עלי בצל ירוקים
20 ענפי פטרוזיליה
1 ביצה
1-2 כפות מיונז
פירורי לחם
מלח, פלפל
שמן-זית לטיגון

אופן ההכנה:
קוצצים את עשבי התיבול.
מטגנים את הבצל בשמן.
חותכים כל ביצה לאורכה עם הקליפה (לא לשבור…).
מוציאים את תוכן הביצה וקוצצים אותו.
מוסיפים בצל מטוגן, עשבי-תיבול, מיונז ותבלינים.
מכניסים את התערובת חזרה לתוך קליפת הביצה.
מפזרים מעל פירורי-לחם.
מטגנים לסגירה במחבת.
אוכלים חם, בעזרת כפית קטנה.

השפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה. מנחות סדנת היכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר