בצל סגול כבוש

מתכון של שף ניר דגן, מתוך ספר הבישול הדרום אמריקאי שלו "פיאסטה". הכבישה המהירה של הבצל הסגול יוצרת תוספת נהדרת לעוף, לבשר ולדגים ואף לסלטים

מתכון של שף ניר דגן, מתוך ספר הבישול הדרום אמריקאי שלו "פיאסטה". הכבישה המהירה של הבצל הסגול יוצרת תוספת נהדרת לעוף, לבשר ולדגים ואף לסלטים.

חומרים ל- 4 מנות:
1 בצל סגול חצוי ופרוס לפרוסות בעובי ½ ס"מ
1.5 כפיות מלח
1/4 כוס חומץ בן יין אדום
1 כוס בירה בהירה
2.5 כפות סוכר
½ כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:
מפרידים את פרוסות הבצלים בקערה.
מוסיפים את המלח ומערבבים היטב.
מניחים ל-30 דקות.
שוטפים את הבצל היטב ומייבשים בנייר סופג.
מערבבים בקערה את הבירה, החומץ, הסוכר והפלפל.
מוסיפים את הבצלים ומשרים לשעה.
מגישים או שומרים במקרר עד לשימוש (מחזיק יום במקרר).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר