בראוניז משויש עם שוקולד וגבינת ריקוטה

חברת כרמית מציעה מתכון לבראוניז משויש עם שוקולד וגבינת ריקוטה בטעם עשיר של שוקולד. המראה המיוחד מתחרה רק בטעם

אופים בחום של 170 מעלות כ-30 דקות. מצננים ומגישים כקוביות. צילום אסף אמברם
אופים בחום של 170 מעלות כ-30 דקות. מצננים ומגישים כקוביות. צילום אסף אמברם

אביזרים

תבנית בגודל של  22 על 23 ס"מ, מזלג, נייר אפייה, מטרפה ידנית, קעריות לערבוב

מצרכים

180 גרם חמאה

3 טבלאות שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו (250 גרם) כמו "אגו"

1/2 כוס סוכר

קורט מלח

3 ביצים

2/3 כוס של קמח לבן

4 כפות מלאות קקאו משובח

1 כפית תמצית וניל

מצרכים לחלק של הגבינה

250 גרם גבינת ריקוטה

1 ביצה

2 כפות קורנפלור

3 כפות סוכר

2 טבלאות שוקולד לבן (170 גרם)

4 כפות חלב

צילום אסף אמברם

צילום אסף אמברם

אופן ההכנה

ממיסים יחד בפולסים קצרים במיקרוגל  שוקולד מריר, סוכר וחמאה.

מערבבים היטב בעזרת מטרפה.

מוסיפים את הווניל והמלח ואת הביצים אחת אחת ובמהירות.

לאחר מכן מבליעים לתוך התערובת את הקמח והקקאו.

ממיסים בקערה נפרדת את השוקולד הלבן ואת החלב עד להומוגניות.

בקערה נוספת טורפים יחד את הריקוטה, הביצה, הקורנפלור והסוכר.

מקפלים לתוך התערובת את השוקולד הלבן המומס.

אפייה

משמנים קלות תבנית – רצוי לרפד בנייר אפייה.

מעבירים את הבלילה הכהה לתבנית.

שופכים מעליה את בלילת הגבינה.

בעזרת מזלג יוצרים מראה משויש בין השניים.
אופים בחום של 170 מעלות כ- 30 דקות – לא יותר.

מצננים ואז מגישים כקוביות.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה