גיבץ'

 

ממתכוני החורף של שומרי משקל

5 מנות, 2 נקודות למנה
90 דקות הכנה

החומרים:
כף שמן
בצל חתוך לקוביות
גזר חתוך לפרוסות
1/2 חציל חתוך לקוביות
1 תפוח אדמה גדול חתוך לקוביות
בטטה חתוכה לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 כוס עגבניות מרוסקות
1/2 כפית אבקת מרק עוף
מלח, פלפל

ההכנה:
· מאדים את הבצל בשמן
· מוסיפים את קוביות הירקות
· מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואבקת המרק
· מבשלים את הכל בסיר כ-45 דקות
· שומרים על הנוזלים (במקרה הצורך מוסיפים מעט מים)
· ממליחים ומפלפלים לפי הטעם






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה