גספצ'ו אבוקדו מלפפון ונענע

לרגל יום האבוקדו הבינלאומי שמצוין מדי שנה ב-31 ליולי ולרגל הקיץ מגישה חברת "חקלאי גרנות" - משווקת תוצרת פירות וירקות טריים בהם מותג "אבוקדו גרנות", מתכון קיצי ומרענן של גספצ'ו אבוקדו, מלפפון ונענע. קל להכין ויפה להגיש

ניתן לפזר סלט קצוץ קטן מעל ולהגיש לצד מקלות מלוחים או בייגלה. צילום הדס ניצן

מצרכים

1 אבוקדו קלוף וללא גלעין כמו של אבוקדו גרנות
1/2 לימון סחוט למיץ

1 מלפפון קלוף
1 פרוסת לחם לבן ללא הקשה
1 שום קטן
6 עלי נענע קצוצים

1/2 כוס מים קרים
2 כפות שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל

אופן ההכנה

טוחנים את האבוקדו והמלפפון למחית באמצעות בלנדר ידני.

מוסיפים את הלחם והשום וטוחנים.

מוסיפים את מיץ הלימון, שמן הזית, מעט מלח ופלפל.

טוחנים שוב.

מוסיפים את המים תוך כדי טחינה עד קבלת המרקם הרצוי.

הגשה

מוזגים לכוסות רחבות ומגישים קר.

ניתן לפזר סלט קצוץ קטן מעל ולהגיש לצד מקלות מלוחים או בייגלה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה