רכיבים
4 דגי דניס שלמים וטריים
שורש ג׳ינג׳ר מקולף (באורך כ-5 ס״מ)
3 שיני שום
1/2 כפית פלפל לבן טחון
1 צרור לואיזה או לימונית
2 ליים או לימון פרוס דק
2 ק״ג מלח גס
6 חלבוני ביצה
אופן הכנת הדגים
מחממים תנור ל-200 מעלות.
במעבד מזון טוחנים יחד שורש ג׳ינג׳ר, שום, פלפל לבן ולואיזה או לימונית, עד לקבלת תערובת גסה.
ממלאים את בטן הדג בתערובת ומוסיפים 2-3 פרוסות ליים או לימון.
מערבבים את המלח הגס עם החלבונים.
מניחים שכבה דקה של מלח בתבנית, מניחים מעל את הדגים ומכסים ביתרת המלח.
מהדקים מעט וצולים כ-30 דקות.
המלצת הגשה
סלט ירוק לצד המנה.