דניס צלוי במלח ממולא לימונית ולימון

מתכון בריא ופשוט להכנה
מתכון של רשת טיב טעם. בריא ופשוט להכנה. הדניס מגיע מהים התיכון, והינו בין הדגים הנפוצים לאכילה בארצנו

רכיבים

4 דגי דניס שלמים וטריים

שורש ג׳ינג׳ר מקולף (באורך כ-5 ס״מ)

3 שיני שום

1/2 כפית פלפל לבן טחון

1 צרור לואיזה או לימונית

2 ליים או לימון פרוס דק

2 ק״ג מלח גס

6 חלבוני ביצה

אופן הכנת הדגים

מחממים תנור ל-200 מעלות.

במעבד מזון טוחנים יחד שורש ג׳ינג׳ר, שום, פלפל לבן ולואיזה או לימונית, עד לקבלת תערובת גסה.

ממלאים את בטן הדג בתערובת ומוסיפים 2-3 פרוסות ליים או לימון.

מערבבים את המלח הגס עם החלבונים.

מניחים שכבה דקה של מלח בתבנית, מניחים מעל את הדגים ומכסים ביתרת המלח.

מהדקים מעט וצולים כ-30 דקות.

המלצת הגשה

סלט ירוק לצד המנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר