הום פרייז

 

תוספת אמריקאית קלאסית למנות בשר

מצרכים ל- 4 מנות:
8 תפוחי אדמה גדולים מזן דזירה
כוס רוטב צ'ילי מתוק
שמן לטיגון עמוק
חצי כוס קמח
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
מכניסים את תפוחי האדמה לא קלופים לסיר עם מים רותחים למשך רבע שעה.
מקררים, וחותכים לפלחים לאורכם.
במקביל מחממים שמן לטיגון.
כאשר השמן רותח, מקמחים את תפוחי האדמה קלות ומטגנים עד להזהבה.
מחממים את רוטב הצ'ילי במחבת, ומחליקים פנימה את תפוחי האדמה שטוגנו. מקפיצים יחד מספר דקות עד שהם מצופים מכל צדדיהם ברוטב.
מגישים חם בעיטור עלעלי פטרוזיליה.


Meat-ball גריל בורגר, רח' דרך המכבים 8 – אזור התעשייה הישן, ראשון לציון, טל': 03-9646468.
שעות פתיחה: א'-שבת 12:00 – אחרון הלקוחות (לא לפני אחת בלילה).






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה