מצרכים ל-6 מנות
3 בצלים גדולים
למלית
500 גרם בקר טחון
2 כפות שבבי בצל מטוגן כמו של מאסטר שף
2 כפות פירורי לחם גריסיני כמו של מאסטר שף
1 ביצה טרופה
1 כפית חרדל דיז׳ון גרגרים
מלח ופלפל
לציפוי
1 כוס תערובת ציפוי נאגטס כמו של מאסטר שף
3/4 כוס מים
מלח
אופן ההכנה
מקלפים את הבצלים ופורסים בעובי 1-1.5 ס"מ.
מרוקנים את החלק הפנימי של הבצל כדי לפנות מקום לקציצה.
מערבבים בקר טחון עם שבבי בצל מטוגן, פירורי לחם, ביצה, חרדל, מלח ופלפל.
מחלקים ל-6 בורגרים.
ממלאים את טבעות הבצל בקציצת בקר ומניחים בתבנית.
מקררים למשך שעה.
מחממים שמן לטיגון עמוק.
מערבבים בקערה תערובת לציפוי נאגטס עם מים ומלח עד לקבלת מרקם חלק.
טובלים את טבעות הבצל הממולאות בתערובת נאגטס ומטגנים 3-5 דקות או עד הזהבה יפה.