חזה בקר כבוש (קורנד ביף) בבירה וויסקי

 

מצרכים:
1.5 קילו חזה בקר כבוש מוכן
4 שיני שום כתוש
2 בצלי שאלוט חתוכים לרבעים
2 כפיות קימל לא טחון
2 בקבוקים בירה לבנה
1/2 ספל ויסקי (רצוי אירי)
6 גזרים חתוכים לקטעים של 2 ס”מ
6 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
4 ענפי שמיר
1 כפית קינמון טחון
1 כפית זרעי חרדל
1/2 כפית פלפל שחור
2 עלי דפנה
1/2 כפית גרגירי ערער
1/4 כפית מייס (הקליפה החיצונית של אגוז המוסקט)
1/2 כפית זרעי שמיר
1 כפית אבקת ג’ינג’ר

אופן ההכנה:
בסיר קדירה כבד מניחים הבקר עם כל החומרים חוץ מהגזר, תפוחי האדמה והשמיר.
לצלות בתנור ב- 150-140 מעלות כ- 3 שעות.
להפוך הבשר לאחר שעה וחצי.
להוציא מהתנור ולהוסיף הגזר, תפו’א, שמיר.
לצלות עוד שעתיים.
להגיש במגש עם הגזר ותפוחי האדמה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה