חינקלי

 

החומרים הדרושים
חצי ק"ג קמח
1 ביצה
חצי כוס שמן
מים חמים
קורט מלח

למילוי
בשר בקר טחון
שום קצוץ
מלח
בצל קצוץ
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
מערבבים את הקמח עם הביצה,מוסיפים את השמן,מים חמים והמלח עד שנוצר בצק רך כמו פלסטלינה.

מרדדים וקורצים עיגולים.

מערבבים את חומרי המילוי וממלאים כל עיגול,סוגרים בתנועה סיבובית ליצירת כיסון, מניחים על הצד של הסגירה ומקפיאים.

מההקפאה,מבשלים כ-10 דקות במים רותחים עם מלח.







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה