חציל עם יוגורט ורשאד

המתכון מתוך הספר "רפי כהן – סלטים" בהוצאת כתרמרכיבים:2 חצילים מזן בלאדי1 כוס יוגורט צאן2 שיני שום, קצוצות1/2 כפית פלפל לבן גרוס2 כפות שמן זית2 חופנים עלי רשאד, שטופים, מיובשים וקצוצים גס1 כפית מלחאופן ההכנה:שורפים את החצילים וקולפים אותם. מעבירים את בשר החצילים לקרש חיתוך, קוצצים גס ומעבירים לקערה.מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים ומערבבים.צילום דן פרץ

המתכון מתוך הספר "רפי כהן – סלטים" בהוצאת כתר

מרכיבים:
2 חצילים מזן בלאדי
1 כוס יוגורט צאן
2 שיני שום, קצוצות
1/2 כפית פלפל לבן גרוס
2 כפות שמן זית
2 חופנים עלי רשאד, שטופים, מיובשים וקצוצים גס
1 כפית מלח

אופן ההכנה:
שורפים את החצילים וקולפים אותם.
מעבירים את בשר החצילים לקרש חיתוך, קוצצים גס ומעבירים לקערה.
מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים ומערבבים.

צילום דן פרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר