מצרכים
4 דגי ים כ- 250-300 גרם כל אחד, או דגים פרוסים לעובי של 3 ס"מ (או רק פילה נקי אם יש ילדים)
צנצנת (400 גרם) של רוטב כמו ארביאטה של ברילה
2 שיני שום כתושות
מעט טימין טרי
מלח ופלפל שחור גרוסים
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מניחים את הדגים בתבנית חסינת אש.
יוצקים מעל את צנצנת הרוטב
מוסיפים את שיני השום הכתושות ומלח ופלפל לפי הטעם.
אפשר להוסיף פלפל חריף טרי לכל מי שהמתכון לא מספיק חריף עבורו.
אופים כ- 30 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני.
הגשה
מוציאים מהתנור.
מפזרים מעל מעט עלי טימין טריים ומגישים.
ניתן להגיש לצד קוביות תפוחי אדמה בתנור או סלט עלים ירוקים.