fbpx

טאג'ין מרוקאי מסורתי

המצרכים הדרושים (ל- 6 מנות)3 בטטות3 תפוחי אדמה2 קישואים3 בצלים בינוניים3 עגבניות מקולפות1 כרובית4 גזרים6 שוקי עוףמצרכים לרוטב1 כף פפריקה מתוקה1 כף כמון1 כף ג'ינג'ר1 כף זעפרן1 חבילה קטנה פטרוזיליה קצוצה2 לימונים כבושים2 כפות דבשחצי כוס שמן זיתחצי כוס שמן תירסחצי כוס מים5 שיני שוםאופן ההכנה1. לערבב בבלנדר את כל מצרכי הרוטב2. להשרות את כל הירקות והעוף ברוטב למשך יום אחד3. למלא את כלי הטאג'ין בכל המצרכים: בתחתית הכלי יש להניח את הירקות שמתבשלים לאט כגון תפוחי האדמה, הגזרים והבטטות, מעליהם יש להניח את כל שאר הירקות והעוף ומעל הכל את הרוטב. לבשל כשעתיים בתנור או על פלטה חמה (לא לבשל על אש ישירה).
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

המצרכים הדרושים (ל- 6 מנות)
3 בטטות
3 תפוחי אדמה
2 קישואים
3 בצלים בינוניים
3 עגבניות מקולפות
1 כרובית
4 גזרים
6 שוקי עוף

מצרכים לרוטב
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף כמון
1 כף ג'ינג'ר
1 כף זעפרן
1 חבילה קטנה פטרוזיליה קצוצה
2 לימונים כבושים
2 כפות דבש
חצי כוס שמן זית
חצי כוס שמן תירס
חצי כוס מים
5 שיני שום

אופן ההכנה
1. לערבב בבלנדר את כל מצרכי הרוטב

2. להשרות את כל הירקות והעוף ברוטב למשך יום אחד

3. למלא את כלי הטאג'ין בכל המצרכים: בתחתית הכלי יש להניח את הירקות שמתבשלים לאט כגון תפוחי האדמה, הגזרים והבטטות, מעליהם יש להניח את כל שאר הירקות והעוף ומעל הכל את הרוטב.

לבשל כשעתיים בתנור או על פלטה חמה (לא לבשל על אש ישירה).

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר