fbpx

טארט לימון פירותי וטבעוני ללא אפיה

נוציא את תחתית הטארט מהמקפיא. נניח עליה את המילוי הלימוני שהכנו. נניח את הטארט עם המילוי במקרר ל-2-4 שעות. נוציא ונפזר פירות לפי העדפה אישית ונגיש
המומחים של Beko – מותג מוצרי החשמל הבינלאומי, מציעים מתכון מנצח לקינוח טבעוני שיגרום לכולם מסביב לשולחן ללקק את האצבעות. אם לא תגלו, אף אחד גם לא ירגיש שמדובר בקינוח טבעוני לחלוטין
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים

תחתית הטארט

7-12 תמרים שלמים מיובשים (מג'הול) ללא גלעין

2 כוסות אגוזי מלך

1/4 כפית מלח ים

מילוי

340 גרם טופו משי רך

½ כפית תמצית וניל

60 מ"ל סירופ מייפל דבש או דבש

מיץ מלימון בינוני אחד

222 גרם מיקס פירות (אוכמניות, תותים, קיווי, מנגו, ענבים וכל פרי שאוהבים)

אופן ההכנה

נוציא את כלל הנוזלים מהטופו באמצעות נייר סופג תוך לחיצה עדינה.

נניח בצד למנוחה.

בתוך מערבל מזון נניח את אגוזי המלך ונטחן אותם עד קבלת מרקם דק.

נוסיף את התמרים (אחד בכל פעם) ללא הגלעין תוך כדי טחינה עד קבלת מרקם אחיד.

נרפד תבניות קטנות (המיועדות לפאי) בנייר אפיה ונניח את הבצק שיצרנו.

נשטח אותו ומעליו נניח חתיכה נוספת של נייר אפיה – ניתן להיעזר בכוס זכוכית לשיטוח אחיד.

נניח במקפיא לצינון הבצק.

בתוך מערבל מזון נניח את הטופו, מיץ לימון, תמצית וניל והדבש או המייפל.

נערבב את התערובת עד קבלת בלילה קרמית וחלקה.

נוציא את תחתית הטארט מהמקפיא.

נניח עליה את המילוי הלימוני שהכנו.

נניח את הטארט עם המילוי במקרר ל- 2-4 שעות.

נוציא את הטארט מהמקרר.

הגשה

נפזר פירות לפי העדפה אישית ונגיש.

ניתן להגיש בתוספת קצפת טבעונית מקרם קוקוס.

ניתן לאחסן שאריות במקרר עד יומיים מההכנה.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר