טארט עגבניות

מצרכים ל-4 מנות: 2 עגבניות אדומות 1 חציל שרוף על אש גלויה, קלוף וקצוץ 1/2 שן שום קצוצה 4 דיסקיות של בצק עלים אופן ההכנה: חורצים את העגבניות ומכניסים למים רותחים למשך 5 שניות.מעבירים למים קרים ואז קולפים את העגבנייה. חותכים את העגבנייה לארבעה, ומוציאים את החלק הפנימי – מניחים בצד.קולים חציל בינוני על אש גלויה, קולפים וקוצצים.מוסיפים שום ,מלח, פלפל ומעט שמן זית – מניחים בצד.קורצים עיגול בצק עלים ומניחים בצד. אופן הרכבת הטארט: לוקחים תבנית אלומיניום בקוטר 6 ס"מ על גובה 5 ס"מ.מסדרים את פילה העגבנייה שהכנו מראש (בצורה של "ספירלה" מסביב לתבנית).ממלאים אתה חציל הקצוץ בתבנית מעל "הספירלה" של העגבנייה – עד לגובה התבנית, וסוגרים עם דיסקית בצק עלים.אופים למשך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות, או עד שהבצק מזהיב הופכים אל צלחת הגשה. אפשר להגיש עם רוטב פסטו  או רוטב יוגורט ושמיר.

מצרכים ל-4 מנות:
2 עגבניות אדומות
1 חציל שרוף על אש גלויה, קלוף וקצוץ
1/2 שן שום קצוצה
4 דיסקיות של בצק עלים

אופן ההכנה:
חורצים את העגבניות ומכניסים למים רותחים למשך 5 שניות.
מעבירים למים קרים ואז קולפים את העגבנייה.
חותכים את העגבנייה לארבעה, ומוציאים את החלק הפנימי – מניחים בצד.
קולים חציל בינוני על אש גלויה, קולפים וקוצצים.
מוסיפים שום ,מלח, פלפל ומעט שמן זית – מניחים בצד.
קורצים עיגול בצק עלים ומניחים בצד.

אופן הרכבת הטארט:
לוקחים תבנית אלומיניום בקוטר 6 ס"מ על גובה 5 ס"מ.
מסדרים את פילה העגבנייה שהכנו מראש (בצורה של "ספירלה" מסביב לתבנית).
ממלאים אתה חציל הקצוץ בתבנית מעל "הספירלה" של העגבנייה – עד לגובה התבנית, וסוגרים עם דיסקית בצק עלים.
אופים למשך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות, או עד שהבצק מזהיב
הופכים אל צלחת הגשה.
אפשר להגיש עם רוטב פסטו  או רוטב יוגורט ושמיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר