טוסט קרקר דגנים פניני

חברת כרמית מציעה מתכון קל להכנה של טוסט פניני קרקר דגנים המתאים לארוחה קלה או לאירוח

מוצע להגיש עם עלים טריים מעל – טימין או בזיליקום, לצד ירקות צבעוניים חתוכים. צילום אסף אמברם
מוצע להגיש עם עלים טריים מעל – טימין או בזיליקום, לצד ירקות צבעוניים חתוכים. צילום אסף אמברם

חומרים

1 חבילה פניני קרקר דגנים בטעם מועדף

100 גרם גבינה צהובה- פרוסות

100 גרם גבינת פקורינו- פרוסות

רבע כוס זיתי קלמטה או זיתים מושחרים – פרוסים דק

1 בצל סגול קטן

5 עגבניות שרי פרוסות דק

1 כפית זעתר

רבע כוס עלי בזיליקום, אורגנו, טימין טריים

ממרח פסטו

אופן ההכנה

חותכים פרוסות גבינה לאורכן ברוחב קטן מעט מרוחב פניני קרקר דגנים.

חותכים בצל לרבעי פרוסות דקיקות.

מסדרים את הפניני קרקרים על תבנית מרופדת נייר אפייה.

מורחים ממרח פסטו, מסדרים מעליו גבינה ומעל פרוסות של עגבנייה, בצל, זיתים.

אופים בחום של 180 מעלות עד שהגבינה נמסה – בערך 5-7  דקות, ומוציאים.

הגשה

מוצע להגיש עם עלים טריים מעל – טימין או בזיליקום, לצד ירקות צבעוניים חתוכים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה