טורטה די קרנה של שף צחי בוקששתר

מתכון של שף צחי בוקששתר – שף ובעלים של רשת בלאק למנה זריזה ולא מסובכת. הבשר חייב להיות טרי ולא קפוא. קצת מזכיר פיצה של ילדים אבל מאוד טעים

במחבת מטגנים את הבשר ב-3 כפות שמן זית תוך שקוצצים אותו ומפוררים
במחבת מטגנים את הבשר ב-3 כפות שמן זית תוך שקוצצים אותו ומפוררים

חומרים

1 בצל סגול קצוץ

3 כפות שמן זית

½ כפית בהרט טוב (תערובת תבלינים שקונים)

3 קבבים או 200 גרם בשר טחון

½ כוס פטרוזיליה קצוצה

½ כוס עגבניות מרוסקות ברסק

1 פיתה בשרנית טובה

1 שן שום

עוד 4 כפות שמן זית

אופן ההכנה

במחבת גדולה מניחים את שן השום ויוצקים 4 כפות שמן.

מטגנים את השום על אש חזקה לצבע שחום ובינתיים חוצים את הפיתה לרוחב.

מוציאים את השום ומטגנים את החלק הפנימי של חצאי הפיתה לצבע זהוב.

רצוי לשמור חלק מהשמן בצד לרגע, כדי שהמחצית הראשונה לא תספוג את כולו.

אחרי ששני החצאים זהובים בחלק הפנימי, מטגנים על המחבת היבשה את החלק החיצוני.

מניחים בצלחות כשהחלק הפנימי כלפי מעלה.

מורחים כל אחד במעט עגבניות מרוסקות ברסק.

מכינים את הבשר

במחבת מטגנים את הבשר ב-3 כפות שמן זית תוך שקוצצים אותו ומפוררים.

מוסיפים את הבצל והבהרט ומטגנים על להבה גבוהה.

מוסיפים גם את הפטרוזיליה והעגבניות ומערבבים – כל התהליך נמשך 2-3 דקות.

מפזרים את הבשר על הפיתות באופן אחיד.

הגשה

טעים לזלף מעל טחינה גולמית, ובכל מקרה טעים לזלול. אפשר לחתוך למשולשים ברולר של פיצה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה