שתי מנות
חומרים
עלי לזניה טריים דקים
חלמון עם מעט מים
200 גרם עגל קצוץ בסכין חדה
2 ענפיי רוזמרין וטימין קצוצים דק(רק עלים)
מלח,פלפל
מיץ מלימון אחד
כף חמאה צהובה
כף שמן זית
4 עלי בזיליקום
3 גרם פטריות טרטופו (כמהין)
אופן הכנה
1. מערבבים בקערה את העגל,רוזמרין,טימין,מיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל.
2. מורחים את עליי הלזניה בחלמון וחותכים קוביות של 5*5 ס"מ,מניחים במרכז כף מהבשר המתובל ומקפלים למשולש,מהדקים את הקצוות ומקפלים שוב קצה אל קצה לצורת כובע ומקררים.
3. מרתיחים סיר עם מים,מלח ומעט שמן,זורקים לבישול את הטורטליני כ-4 דק' ומוציאים בעזרת כף סינון.
4. מחממים את המחבת עם השמן והחמאה ומטגנים קלות את הטורטליני.
5. בהגשה-צלחת עמוקה, מפזרים את הטורטליני, פלפל שחור גרוס, בזיל קצוץ ומגרדים כ"יד המלך" את הטרטופו