טורטליני עגל, רוזמרין ולימון עם פטריות טרטופו – כמהין

שתי מנותחומריםעלי לזניה טריים דקיםחלמון עם מעט מים200 גרם עגל קצוץ בסכין חדה2 ענפיי רוזמרין וטימין קצוצים דק(רק עלים)מלח,פלפלמיץ מלימון אחדכף חמאה צהובהכף שמן זית4 עלי בזיליקום3 גרם פטריות טרטופו (כמהין)אופן הכנה 1. מערבבים בקערה את העגל,רוזמרין,טימין,מיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל. 2. מורחים את עליי הלזניה בחלמון וחותכים קוביות של 5*5 ס"מ,מניחים במרכז כף מהבשר המתובל ומקפלים למשולש,מהדקים את הקצוות ומקפלים שוב קצה אל קצה לצורת כובע ומקררים.3. מרתיחים סיר עם מים,מלח ומעט שמן,זורקים לבישול את הטורטליני כ-4 דק' ומוציאים בעזרת כף סינון. 4. מחממים את המחבת עם השמן והחמאה ומטגנים קלות את הטורטליני. 5. בהגשה-צלחת עמוקה, מפזרים את הטורטליני, פלפל שחור גרוס, בזיל קצוץ ומגרדים כ"יד המלך" את הטרטופו

שתי מנות

חומרים
עלי לזניה טריים דקים
חלמון עם מעט מים
200 גרם עגל קצוץ בסכין חדה
2 ענפיי רוזמרין וטימין קצוצים דק(רק עלים)
מלח,פלפל
מיץ מלימון אחד
כף חמאה צהובה
כף שמן זית
4 עלי בזיליקום
3 גרם פטריות טרטופו (כמהין)

אופן הכנה
1. מערבבים בקערה את העגל,רוזמרין,טימין,מיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל.

2. מורחים את עליי הלזניה בחלמון וחותכים קוביות של 5*5 ס"מ,מניחים במרכז כף מהבשר המתובל ומקפלים למשולש,מהדקים את הקצוות ומקפלים שוב קצה אל קצה לצורת כובע ומקררים.

3. מרתיחים סיר עם מים,מלח ומעט שמן,זורקים לבישול את הטורטליני כ-4 דק' ומוציאים בעזרת כף סינון.

4. מחממים את המחבת עם השמן והחמאה ומטגנים קלות את הטורטליני.

5. בהגשה-צלחת עמוקה, מפזרים את הטורטליני, פלפל שחור גרוס, בזיל קצוץ ומגרדים כ"יד המלך" את הטרטופו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר