fbpx

טליאטלי אה-לה- בועז

חומריםצמה וחצי של טליאטלי טרייהחמאהשום טרי קצוץציר עוףיין לבןבצל ירוקפטריות שמפיניון, ירדן וחורששמנת מתוקהמעט צ'ילי גרוסאופן הכנהמבשלים את הפסטה עד למידת אל-דנטהממיסים את החמאה ומוסיפים בצל ירוק, שום, פטריות לטיגון קצרמוסיפים ציר עוף, יין לבן ומרתיחיםמוסיפים את השמנת המתוקה ואת הצ'ילילהגשהצנוברים בזיליקוםפרמזן
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
צמה וחצי של טליאטלי טרייה
חמאה
שום טרי קצוץ
ציר עוף
יין לבן
בצל ירוק
פטריות שמפיניון, ירדן וחורש
שמנת מתוקה
מעט צ'ילי גרוס

אופן הכנה
מבשלים את הפסטה עד למידת אל-דנטה

ממיסים את החמאה ומוסיפים בצל ירוק, שום, פטריות לטיגון קצר

מוסיפים ציר עוף, יין לבן ומרתיחים

מוסיפים את השמנת המתוקה ואת הצ'ילי

להגשה
צנוברים
בזיליקום
פרמזן

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר