fbpx

ירקות מושחמים ומוקרמים עם גבינה פטה

מצרכים1 גמבה אדומה חתוכה לארבע 1 זוקיני ירוק 1 חציל פרוס 1 זוקיני צהוב 4 פטריות פורטבלה תרסיס שמן זית כתית של PAM 250 ג' גבינת פטה מלח פלפל שום כתוש אופן ההכנה1. חותכים את כל הירקות לפרוסות בעובי של 1 ס"מ ומניחים על מגש. 2. מרססים בתרסיס שמן זית כתית של PAM ומתבלים במלח פלפל ושום . 3. מכניסים את הירקות לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להשחמה, מוציאים מהתנור, מגררים גבינת פטה על הירקות, ומקרימים למשך כ-3 עד 5 דקות בתנור חם (מכוונים את התנור לחום עליון בלבד). האתר של ליימן שליסל
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 




מצרכים
1 גמבה אדומה חתוכה לארבע
1 זוקיני ירוק
1 חציל פרוס
1 זוקיני צהוב
4 פטריות פורטבלה
תרסיס שמן זית כתית של PAM
250 ג' גבינת פטה
מלח פלפל
שום כתוש

אופן ההכנה
1. חותכים את כל הירקות לפרוסות בעובי של 1 ס"מ ומניחים על מגש.

2. מרססים בתרסיס שמן זית כתית של PAM ומתבלים במלח פלפל ושום .

3. מכניסים את הירקות לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להשחמה, מוציאים מהתנור, מגררים גבינת פטה על הירקות, ומקרימים למשך כ-3 עד 5 דקות בתנור חם (מכוונים את התנור לחום עליון בלבד).


האתר של ליימן שליסל

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר