החל מגיל 8 חודשים ניתן להגיש לפעוטות "מזון אצבעות". כדורי בשר אלה יתאימו לבני שנה שכבר אוכלים ביצה. לילדים גדולים יותר אפשר להוסיף סלט ירקות, פסטה ועוד.
חומרים
500 גרם בשר רזה ( בקר או טלה )
בצל קטן קצוץ
חלמון ביצה
פרוסת לחם מרוככת במים וסחוטה
קמח לציפוי הכדורים
2 כפות שמן לטיגון הכדורים
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים בקערה ומערבבים היטב.
מכינים כ – 20 כדורים קטנים ומגלגלים אותם בקמח.
מחממים 2 כפות שמן במחבת ומטגנים את הכדורים עד לשינוי מוחלט של צבעם.
מסננים את עודפי הנוזלים.
אפשר להגיש עם רוטב עגבניות או אבוקדו מעוך.