כרובית בטחינה

 

מתכון ל-6 סועדים

חומרים:
קילו כרובית טרייה ושלמה
שמן לטיגון
כוס טחינה בארכה
כוס מים קרים
חצי כוס לימון טרי
1 כפית סומק
חצי כפית מלח

אופן ההכנה:
חותכים את הגבעולים מהכרובית ומחלקים אותה לפרחים.
מחממים בסיר את השמן ומטגנים את פרחי הכרובית עד הזהבה. מוציאים מן השמן ומסננים היטב.
בקערה מערבבים היטב את הטחינה עם המים הקרים ומיץ הלימון, מוסיפים סומק ומלח.
מוסיפים לקערה את פרחי הכרובית ומערבבים.
מגישים קר.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה