לביבות בטטה וקינמון עם יוגורט

 

חומרים
1 קילו בטטה קלופה
1 ביצה
15 גרם אבקת אפיה
75 גרם חמאה מומסת
50 גרם קמח
קורט מלח
קורט פלפל לבן
כפית קינמון

אופן הכנה
מבשלים את הבטטות עד שרכות, מסננים מהמים, טוחנים במג'ימיקס ומוסיפים את שאר המרכיבים.

יוצקים עם כף תערובת על מחבת משומנת בחמאה ושמן. לטגן עד שמזהיב.

להגיש עם רוטב יוגורט: מוכן מיוגורט עזים שסונן מכל הנוזלים במשך לילה. לגרד מלפפון בפומפיה לפזר מלח גס עד שהנוזלים יוצאים ממנו ואז להוסיף ליוגורט.

לתבל במלח פלפל לבן ושום. לעטר בעירית קצוצה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה