לביבות בטטה עם ג'ינג'ר דורות

כמות ל -12 לביבותמצרכים:1 ק"ג בטטות קלופות וחתוכות לקוביות1 כוס קמח לבן1 ביצה5 קוביות ג'ינג'ר דורותמלח ופלפל שחור2 כפות חמאהמצרכים לרוטב:1 גביע קרם פרש1/4 כוס עירית קצוצהמלח ופלפלאופן ההכנה:מבשלים את הבטטות בסיר בינוני עם מים כ- 10 דקות עד לריכוך הבטטות.מסננים את הבטטות מנוזלים.מועכים בקערה את הבטטות עד לקבלת מחית.מוסיפים את הביצה, קוביות הג'ינג'ר, קמח, מלח ופלפל, ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד.מכניסים למקרר לחצי שעה.מוציאים את התערובת מהמקרר ויוצרים לביבות.מחממים חמאה במחבת גדולה ומכניסים את הלביבות,.מטגנים כ-3 דקות מכל צד ומוציאים מהמחבת.בקערית קטנה מערבבים את הקרם פרש עם העירית ומתבלים במלח ופלפל.מניחים על צלחת קרם פרש ומעל את הלביבות ומגישים.שף אמיר מרקוביץ' הוא היועץ הקולינרי של "דורות – מוצרי שום ותיבול" מידע נוסף על המוצרים ומתכונים נוספים באתר: www.dorot.co.il

כמות ל -12 לביבות

מצרכים:
1 ק"ג בטטות קלופות וחתוכות לקוביות
1 כוס קמח לבן
1 ביצה
5 קוביות ג'ינג'ר דורות
מלח ופלפל שחור
2 כפות חמאה

מצרכים לרוטב:
1 גביע קרם פרש
1/4 כוס עירית קצוצה
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מבשלים את הבטטות בסיר בינוני עם מים כ- 10 דקות עד לריכוך הבטטות.
מסננים את הבטטות מנוזלים.
מועכים בקערה את הבטטות עד לקבלת מחית.
מוסיפים את הביצה, קוביות הג'ינג'ר, קמח, מלח ופלפל, ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
מכניסים למקרר לחצי שעה.
מוציאים את התערובת מהמקרר ויוצרים לביבות.
מחממים חמאה במחבת גדולה ומכניסים את הלביבות,.
מטגנים כ-3 דקות מכל צד ומוציאים מהמחבת.
בקערית קטנה מערבבים את הקרם פרש עם העירית ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים על צלחת קרם פרש ומעל את הלביבות ומגישים.

שף אמיר מרקוביץ' הוא היועץ הקולינרי של "דורות – מוצרי שום ותיבול"
מידע נוסף על המוצרים ומתכונים נוספים באתר:
www.dorot.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר