לביבות כרובית וגבינות

מתכון עשיר בטעמים של רשת טיב טעם, המשלב כרובית ומגוון גבינות בליווי מטבל פלפלים, עגבניות וגבינה. ניתן להחליף את הגבינות בגבינות קשות אחרות לפי הטעם האישי. את כל המוצרים ניתן להשיג בסניפי רשת טיב טעם

מתכון עשיר בטעמים המשלב כרובית ומגוון גבינות בליווי מטבל פלפלים, עגבניות וגבינה
מתכון עשיר בטעמים המשלב כרובית ומגוון גבינות בליווי מטבל פלפלים, עגבניות וגבינה. צילום אפיק גבאי

 

מרכיבים ל-30 לביבות

‏1 כרובית מפורקת לפרחים

מעט שמן זית כמו של Cirio

מלח ופלפל שחור גרוס

‏2 ביצים

‏2 כפות פירורי לחם

‏100 גרם גבינה כמו אולד אמסטרדם מגוררת

‏100 גרם גבינה כמו גורגונזולה או בלו סטילטון של Ford Farm מפוררת

מרכיבים להגשה

‏1 גביע שמנת חמוצה/יוגורט

‏2 כפות מטבל פלפלים צלויים כמו של Polly

אופן ההכנה

‏ מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

‏ מסדרים פרחי כרובית בתבנית, מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.

‏ אופים 30 דקות להזהבה ומצננים.

‏ מועכים את הכרובית במזלג ומערבבים עם ביצים, פירורי לחם וגבינות.

מעצבים לביבות בקוטר 5 ס”מ.

‏מחממים מעט שמן במחבת עם ציפוי מונע הידבקות, ומטגנים את הלביבות במחזורים כ-3 דקות מכל צד להזהבה.

מוציאים לנייר סופג ומצננים מעט.

‏להגשה

מערבבים יוגורט עם מטבל פלפלים ומגישים לצד הלביבות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה