חומרים:
3 בטטות בינוניות
1תפוח אדמה גדול
1 גבעול סלרי קצוץ דק
3 ביצים
1 כוס קמח
3 כפיות אבקת מרק בצל קנור רכיבים טבעיים בלבד
מלח, פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
מגרדים תפוחי האדמה ובטטות בפומפייה גסה.
מעבירים לקערה ומערבבים עם ביצים, קמח, סלרי, פלפל שחור ומרק בצל
קנור.
מחממים שמן במחבת.
לוקחים כף גדושה מהעיסה, ובעזרת כף נוספת משחררים לתוך השמן.
מטגנים משני הצדדים עד להשחמה קלה.
מוציאים אל נייר סופג.
מקררים ואוכלים.