לביבות תפו"א ובטטה

חומרים:3 בטטות בינוניות1תפוח אדמה גדול1 גבעול סלרי קצוץ דק3 ביצים1 כוס קמח3 כפיות אבקת מרק בצל קנור רכיבים טבעיים בלבדמלח, פלפל שחורשמן לטיגוןאופן ההכנה:מגרדים תפוחי האדמה ובטטות בפומפייה גסה.מעבירים לקערה ומערבבים עם ביצים, קמח, סלרי, פלפל שחור ומרק בצל קנור.מחממים שמן במחבת.לוקחים כף גדושה מהעיסה, ובעזרת כף נוספת משחררים לתוך השמן.מטגנים משני הצדדים עד להשחמה קלה.מוציאים אל נייר סופג.מקררים ואוכלים.

חומרים:
3 בטטות בינוניות
1תפוח אדמה גדול
1 גבעול סלרי קצוץ דק
3 ביצים
1 כוס קמח
3 כפיות אבקת מרק בצל קנור רכיבים טבעיים בלבד
מלח, פלפל שחור
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
מגרדים תפוחי האדמה ובטטות בפומפייה גסה.
מעבירים לקערה ומערבבים עם ביצים, קמח, סלרי, פלפל שחור ומרק בצל
קנור.
מחממים שמן במחבת.
לוקחים כף גדושה מהעיסה, ובעזרת כף נוספת משחררים לתוך השמן.
מטגנים משני הצדדים עד להשחמה קלה.
מוציאים אל נייר סופג.
מקררים ואוכלים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר