לפי הרבלייף, עלי תרד הם מקור לרכיבים תזונתיים. עשירים בברזל, סידן, סיבים תזונתיים וויטמינים רבים. מסייעים בהפחתת הכולסטרול, משפרים את רמת האנרגיה, שומרים על בריאות העיניים ומרפאים דלקות, בנוסף לתועלות בריאותיות אחרות. כמו כן הם מכילים רכיבים אנטי-דלקתיים שמסייעים בהגנה על הלב.
רכיבים ל-12 מנות
400 גרם עלי תרד טריים
2 ביצים
2 כפות קמח תופח
2 כפות מדידה תערובת אבקה להכנת משקה כמו פורמולה 1 בטעם וניל של הרבלייף
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
לחלוט את העלים במסננת מעל מים רותחים מספר דקות עד שכולם נראים נבולים.
לסחוט את התרד.
להכניס את כל הרכיבים למעבד מזון ולטחון קצת עד שמתקבלת בלילה אחידה.
לטגן במחבת משומנת בספריי שמן.
טיפ
טעים לאכול עם לימון סחוט מעל.